Greenweb: e-Kenmerken

"Een plant vinden was nog nooit zo eenvoudig"


e-Kenmerken is een plantenzoekprogramma. De bezoeker van uw website kan informatie over planten en foto’s met behulp van dit zoekprogramma gemakkelijk vinden.
Er kan gezocht worden op diverse plantkenmerken, plantsoorten en/of op naam (de Latijnse en de Nederlandse naam). Bij de gevonden resultaten vindt de bezoeker een uitgebreide beschrijving met foto's en algemene informatie over de plant of boom. De plantendatabase bevat meer dan 7.000 planten met daarbij meer dan 10.000 foto’s. De database wordt regelmatig uitgebreid met nog meer planten.

Uw klant zal e-Kenmerken zeker waarderen. U onderscheid zich van andere tuincentra met deze gemakkelijke service. U kunt klanten erop wijzen dat als ze meer informatie van de aangeschafte bomen en planten op de website kunnen terugvinden. Dat is pas service! Het zal voor de bezoekers van uw website zeker een reden zijn om nog eens op uw website terug te komen.

e-Kenmerken kan in een bestaande website worden geïmplementeerd en uiteraard ook in een nieuwe website worden opgenomen.

Klik op onderstaande button om de demo te starten.


Klik op de afbeelding voor een vergroting


 


... LOADING ...
 
 
  1 / 2
         
 
Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag