GreenLight: het pakket

" Door de groensector, voor de groensector. " 


Een GreenLight website is geschikt voor de meer uitgebreide website eisen, met veel internettoepassingen maar toch eenvoudig te beheren. Met een GreenLight website beheert u moeiteloos o.a. meerdere fotoalbums, nieuwsitems en alle inhoudelijke content van uw website.

Hoe werkt een GreenLight website?

Allereerst dient u een design te kiezen voor uw toekomstige website. Onze voorbeelddesigns zijn optioneel (qua aanzien) nog verder aan te passen aan de door u gewenste eisen. Wij verzorgen en hosten de website en zorgen in overleg met u dat uw domein (internetnaam van uw website) wordt geregistreerd en u verzorgt de inhoud van de website (tekst, foto's). Met behulp van de LiveEdit tool en de BeheerStudio kunt u eenvoudig de inhoud van de website beheren en wijzigen.   

BeheerStudio
Voor meer informatie over de GreenWeb BeheerStudio klik hier .


GreenLight Ontwerpen

GreenLight bestaat uit standaard ontwerpen, u kunt zelf kiezen welk ontwerp u het mooiste vind.
Zodra u een ontwerp gekozen heeft kan dit gedeeltelijk worden aangepast met uw logo en bedrijfsnaam.

De ontwerpen zijn speciaal voor de groensector ontworpen en passen dus naadloos binnen GreenLight.
Binnen het ontwerp zijn een groot aantal zogenaamde content vlakken beschikbaar waar u uw eigen informatie kunt plaatsten. Het ontwerp is dus eigenlijk niet meer dan een jasje maar wel een jasje dat mensen als eerste zien. 

Hieronder tonen wij u de negen verschillende ontwerpen. Klik op het ontwerp om de voorbeeldversie te bekijken (het voorbeeld is een website van een fictief bedrijf).

Klik op het design dat u beter zou willen bekijken.


>> Ontwerp 1

>> Ontwerp 2

>> Ontwerp 3

>> Ontwerp 4

>> Ontwerp 5

Green Light - Design 6 Green Light - Design 7 Green Light - Design 8 Green Light - Design 9

>> Ontwerp 6

>> Ontwerp 7

>> Ontwerp 8

>> Ontwerp 9

 


De ontwerpen liggen voor u klaar en kunnen dus direct ingezet worden. Ons personeel staat voor u klaar om de implementatie van de website voor u te bewerkstelligen. Meer informatie over GreenLight en andere producten kunt u krijgen via het contactformulier.Referenties

Klik hier voor referentie websites.

Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag