Greenweb: e-Kenmerken

"Een plant vinden was nog nooit zo eenvoudig"


e-Kenmerken is een plantenzoekprogramma. De bezoeker van uw website kan informatie over planten en foto’s met behulp van dit zoekprogramma gemakkelijk vinden.
Er kan gezocht worden op diverse plantkenmerken, plantsoorten en/of op naam (de Latijnse en de Nederlandse naam). Bij de gevonden resultaten vindt de bezoeker een uitgebreide beschrijving met foto's en algemene informatie over de plant of boom. De plantendatabase bevat meer dan 7.000 planten met daarbij meer dan 10.000 foto’s. De database wordt regelmatig uitgebreid met nog meer planten.

De bezoeker van uw website zal e-Kenmerken zeker waarderen en kan dit zelfs aangrijpen om met u in contact te treden voor meer informatie. Als boomkweker onderscheid je jezelf met een product als e-Kenmerken. Het staat voor service naar de klant toe. Het is voor u als kweker en voor de klant erg gemakkelijk. De klant kan veel informatie over bomen en planten terug vinden. Het zal voor de bezoekers van uw website zeker een reden zijn om nog eens op uw website terug te komen.

e-Kenmerken kan in een bestaande website worden geïmplementeerd en uiteraard ook in een nieuwe website worden opgenomen..

Klik op onderstaande button om de demo te starten.


Klik op de afbeelding voor een vergroting


 


... LOADING ...
 
 
  1 / 2
         
 
Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag