GreenWeb: Beheer Studio

"Uw website eenvoudig onderhouden"


Om uw website te onderhouden heeft Greenweb voor u de BeheerStudio ontwikkeld. Deze oplossing biedt u of uw medewerkers de mogelijkheid om u op elk gewenst tijdstip van de dag de website aan te passen. Dit is mogelijk vanaf elke computer met internetaansluiting.

Het programma is te vergelijken met het MS Office Word programma. U heeft de mogelijkheid om teksten en plaatjes op eenvoudige wijze aan te passen, toe te voegen of te verwijderen.

Ook kunt u de opmaak van uw eigen tekst eenvoudig veranderen door een ander lettertype, grootte of kleur te kiezen. Zo kunt u geheel een eigen identiteit aan uw website geven.

U kunt door de functieknoppen in de Sitemanager eenvoudig links naar een andere website of naar een andere pagina in uw website toevoegen.

Er worden voor u ook statistieken bijgehouden van het aantal mensen dat uw website hebben bezocht, waar ze vandaan kwamen en welke pagina’s van uw website het meest bezocht worden. Op basis van deze gegevens kunt u besluiten bepaalde goed bezochte onderdelen van uw website extra aandacht te geven.

Het is ook mogelijk om websites in meerdere talen te beheren via de Sitemanager.

Klik hier om in te loggen in de beheeromgeving

Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag