Greenweb: e-Kenmerken

"Een plant vinden was nog nooit zo eenvoudig"


e-Kenmerken is een plantenzoekprogramma. De bezoeker van uw website kan informatie over planten en foto’s met behulp van dit zoekprogramma gemakkelijk vinden.
Er kan gezocht worden op diverse plantkenmerken, plantsoorten en/of op naam (de Latijnse en de Nederlandse naam). Bij de gevonden resultaten vindt de bezoeker een uitgebreide beschrijving met foto's en algemene informatie over de plant of boom. De plantendatabase bevat meer dan 7.000 planten met daarbij meer dan 10.000 foto’s. De database wordt regelmatig uitgebreid met nog meer planten.

De bezoeker van uw website zal e-Kenmerken zeker waarderen en kan dit zelfs aangrijpen om met u in contact te treden voor meer informatie. Ook kunt u als hovenier, na het maken van een beplantingsplan, uw klant verwijzen naar uw website. Daar kan de klant zelfstandig de door u uitgezochte beplanting rustig bekijken en bespaart u de tijd die er anders mee gepaard gaat het plan door te nemen. Het zal voor de bezoekers van uw website zeker een reden zijn om nog eens op uw website terug te komen.

e-Kenmerken kan in een bestaande website worden geïmplementeerd en uiteraard ook in een nieuwe website worden opgenomen..

Via onderstaande button kunt u een werkende demo-omgeving bekijken van e-Kenmerken.


Klik op de afbeelding voor een vergroting


 


... LOADING ...
 
  1 / 2
         
 
Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag