Green Light: het Tuincentrum

"Meer dan uw visitekaartje online met GreenWeb"


Een website is uw ideale medewerker. Het vertelt iedereen hoe geweldig uw tuincentrum is en bovendien klaagt ze niet over overuren of loonsverhoging. 
Steeds meer consumenten zoeken artikelen via Internet. Een uitstalling van het assortiment mag dus niet ontbreken binnen de website van een tuincentrum. Met GreenWeb krijgen tuincentra de kans het volledige assortiment te laten zien op het web. Belangstellenden kunnen zo kijken wat men kan verwachten tijdens een bezoekje aan het tuincentrum en uw eventuele aanbiedingen vooraf bekijken.

Ieder tuincentrum heeft de mogelijkheid een website tot verlengstuk van de winkel te maken. Kijk maar naar de grote winkelketens; Iedereen heeft een website, al dan niet met een webwinkel, maar de strijd naar de gunst van de klant gaat 24 uur per dag door. Ieder tuincentrum zou op zijn website kunnen laten zien welke mooie producten het kan leveren. Met het creĆ«ren van een fotoboek online kunt u eenvoudig productfoto's online plaatsen.
Verder kan een tuincentrum adviezen geven aan de bezoekers over de verzorging en toepassing van planten, en met het contactformulier krijgt de bezoeker van de website persoonlijk contact met een van uw medewerkers.

Natuurlijk moet dit alles in een website welke uzelf eenvoudig kunt beheren en waarin u bovenstaande zaken simpelweg zelf kunt instellen, veranderen en aanpassen? Of heeft u een website en zou u deze ook eenvoudig zelf willen beheren, zonder dat u van anderen afhankelijk bent? Neem dan nu contact met ons op, wij zorgen ervoor dat u baas blijft over uw website. 

Via de knoppen aan de bovenzijde wordt u doorgelinkt naar een pagina waar al onze internet producten en mogelijkheden worden aangegeven ook zijn er wat referenties en voorbeelden opgenomen van onze producten voor de tuincentra.
   

"De stap naar een informatieve website is erg klein met GreenWeb, durft u die stap te nemen?" 

Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag