Green Web voor de Boomkwekerij

""Meer dan uw visitekaartje online met GreenWeb"


Een website is de ideale medewerker voor iedere boomkwekerij. Het vertelt iedereen wat voor geweldige boomkwekerij u heeft en u deelt alle informatie over de planten die u kweekt. Een website klaagt niet over de lange werktijden en ze is nooit ziek.

Een boomkweker laat op zijn website zien hoe de gekweekte beplanting en bij staat. Met het creĆ«ren van bijvoorbeeld een fotoboek online kan er eenvoudig een aantal referentie foto's online worden geplaatst.
Verder wil een boomkweker graag aangeven wat zijn actuele voorraden zijn, en een lijst met bijvoorbeeld een productfoto opnemen. Met het contactformulier kunnen bezoeker van hun website vragen en opmerkingen te richten aan u als kweker. Ook kan een contactformulier worden ingericht als bestelformulier. 

Het belangrijkste aan een website is het eenvoudig beheren ervan, u wilt bovengenoemde zaken simpelweg zelf instellen, veranderen en aanpassen? Met een website die door GreenWeb is gemaakt kan dat. Ook uw bestaande website kan worden overgezet in de eenvoudige beheeromgeving, zodat u niet meer van anderen afhankelijk bent? Neem dan nu contact met ons op, wij zorgen ervoor dat u baas blijft over uw website. 

Via de knoppen aan de bovenzijde komt u terecht op onze productpagina's waar u zich kunt verdiepen in de specifieke groene oplossingen welke GreenWeb u aanbied. Voorbeelden, referenties, productfilmpjes en demo's zijn er ook te vinden.
   

"De stap naar een informatieve website is erg klein met GreenWeb, durft u die stap te nemen?" 

 

Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag