GreenWeb voor de Hovenier

"Meer dan uw visitekaartje online met GreenWeb"


Een website is de ideale medewerker voor ieder hoveniersbedrijf. Het vertelt iedereen hoe geweldig het bedrijf wel niet is en bovendien klaagt ze niet over de werktijden.

Een hovenier zou op zijn website kunnen laten zien welke mooie projecten hij in het verleden heeft uitgevoerd. Met het creĆ«ren van een fotoboek online kunt u eenvoudig van een aantal referentie projecten de foto's online plaatsen.
Verder kan een hovenier adviezen geven aan de bezoekers over tuinonderhoud en aanleg, en met het contactformulier krijgen bezoekers de mogelijkheid vragen en opmerkingen te richten aan u als hovenier.

Wilt u een website waarin u eenvoudig een website beheert en waarin u bovenstaande zaken simpelweg zelf kunt instellen, veranderen en aanpassen? Of heeft u een website en zou u deze ook eenvoudig zelf willen beheren, zonder dat u van anderen afhankelijk bent? Neem dan nu contact met ons op, wij zorgen ervoor dat u baas blijft over uw website. 

Via de knoppen aan de bovenzijde komt u terecht op onze productpagina's. Hier vind u verdere uitleg over onze producten. Voorbeelden, demoversies, korte uitleg filmpjes en referenties kunt u daar terugvinden.
   

"De stap naar een informatieve website is erg klein met GreenWeb, durft u die stap te nemen?" 

 

 

Greenweb - homepage
Stel ons uw vraag